Etelä-Karjalan ja Lappeenrannan luotettavinta taksin- ja tilausajojen välittämistä.

taksi lappeenranta

Etelä-Karjalan ja Lappeenrannan luotettavinta taksin- ja tilausajojen välittämistä.

Tilausliikenne Hänninen Oy on Etelä-Karjalan alueella toimiva taksiyritys, joka tarjoaa laadukasta ja luotettavaa kuljetuspalvelua asiakkailleen. Yritys on erikoistunut taksi- ja tilausajopalveluihin Etelä-Karjalan alueella, erityisesti Lappeenrannassa ja sen ympäristössä. Tilausliikenne Hänninen Oy tunnetaan alueellaan ammattitaitoisesta henkilökunnastaan, nykyaikaisesta kalustostaan sekä asiakaslähtöisestä palvelusta.

Olemme luotettava kumppani kaikissa taksi- ja tilausajoissa!

Tilausliikenne Hänninen Oy

Yksi Tilausliikenne Hännisen Oy:n vahvuuksista on sen kattava taksi- ja tilausajopalveluiden tarjonta. Yrityksen kalusto koostuu monipuolisesta autokannasta, joka vastaa erilaisiin kuljetustarpeisiin. Olipa kyseessä yksittäinen matka lentokentälle, asiakastapaaminen kaupungissa tai pidempi tilausajo, Tilausliikenne Hänninen Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen sopivan kuljetusratkaisun. Heidän taksipalveluistaan löytyvät myös invataksit, jotka mahdollistavat esteettömän kuljetuksen liikuntarajoitteisille matkustajille.

Yrityksen vahvuutena on myös sen ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Tilausliikenne Hänninen Oy:n kuljettajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tuntevat alueen liikenneolosuhteet ja reitit erinomaisesti. He pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen turvallisen ja miellyttävän matkakokemuksen. Asiakaspalvelu on yritykselle ensisijaisen tärkeää, ja he tekevät parhaansa vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin joustavasti ja tehokkaasti.

Tilausliikenne Hänninen Oy panostaa myös teknologiaan ja digitaalisiin palveluihin. Heillä on käytössään nykyaikainen tilausjärjestelmä, jonka avulla asiakkaat voivat helposti tilata taksin puhelimitse taikka suoraan nettisivujen kautta.

Tilausliikenne Hänninen Oy:n vahva paikallistuntemus ja laadukas palvelu tekevät meistä houkuttelevan vaihtoehdon matkustajille Etelä-Karjalan ja Lappeenrannan alueella.

Soita ja tilaa Taksi!

040 755 6235

Call Now Button