Palkkaamme invataksin kuljettajia!

Palkkaamme invataksin kuljettajia!

Meidän yrityksemme on parhaillaan rekrytoimassa invataksin kuljettajia Lappeenrantaan, jossa olemme toimineet jo 20-vuoden kokemuksella. Etsimme motivoituneita ja ammattitaitoisia kuljettajia, joilla on erinomainen asiakaspalveluasenne. Koulutamme sinut täysin tulevaan työtehtävääsi, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa taksinkuljettajan kokemusta. Tarvittaessa autamme sinua hankkimaan taksinkuljettajan ajoluvan!

Invataksit ovat tärkeä osa liikkumispalveluiden tarjoamista henkilöille, joilla on liikuntarajoitteita tai vammoja. Invataksin kuljettajat ovat avainasemassa invataksipalveluiden tarjoamisessa yrityksessämme, ja heidän taitonsa ja kokemuksensa voivat vaikuttaa siihen, kuinka hyvänä asiakkaat kokevat invataksipalvelumme.

Tehtäväkuvauksemme invataksin kuljettajille sisältää monia tehtäviä. Kuljettajan tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaat pääsevät turvallisesti ja mukavasti kohteeseensa. Invataksin kuljettajan on myös pidettävä huolta siitä, että asiakkaat saavat tarvitsemansa avustuksen matkan aikana.

Tärkeää on myös kyky toimia nopeasti ja tehokkaasti muuttuvissa tilanteissa.

Asiakaspalveluasenne on myös merkittävä ominaisuus. Meidän yrityksessämme asiakaspalvelu on keskeinen osa palveluiden tarjoamista, ja invataksin kuljettajien on oltava ystävällisiä, kohteliaita ja avuliaita asiakkaillemme. Hyvän asiakaspalvelun tarjoaminen on tärkeää asiakastyytyväisyyden kannalta joka auttaa meitä erottumaan kilpailijoistamme.

Jos olet motivoitunut ja omaat hyvän asiakaspalveluasenteen, tule meille töihin invataksin kuljettajan tehtävään! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Keskimäärin kuskimme tienaavat 2500€ kuukaudessa. Parhaimmat tienaavat jopa 4000€ kuukaudessa!

Jos olet kiinnostunut liittymään timanttiseen joukkoomme, kysy lisätietoja: Sami Hänninen 040 745 6237

Call Now Button